معاون برنامهريزي و توسعه منابع انساني شهرداري همدان خبرداد:
مرتضي حضرت زاده ضمن اشاره به اهميت مديريت دانش بهعنوان يک موضوع مهم و حياتي در سازمانها گفت : جوامع علمي و تجاري هر دو بر اين باورند که منابع انساني مهمترين سرمايه هر سازمان و عامل اصلي رشد و موفقيت آن مي باشدکه اصليترين شاخه اين سرمايه، دانش موجود در ذهن کارکنان است که شامل همان آموزهها و دانشهايي است که بهصورت پنهان و يا ضمني در ذهن کارکنان سازمانها است و سازمانها براي رشد و ادامه حيات خود ميبايست بهطور مستمر به مستندسازي اين دانشها بپردازند.
معاون برنامهريزي و توسعه سرمايه انساني شهرداري همدان ضمن اشاره به ارتباط گسترده مديريت شهري با شهروندان در مراحل مختلف زندگي فرد تأکيد کرد : مديريت دانش با تسهيم دانش در سازمان و به حافظه سپردن دانش افراد در حافظه سازماني ميتواند کارکناني بار آورد که پاسخگوي نياز مراجعين خود باشند. مراجعيني که روزبهروز آگاهتر ميشوند و توقعات بالاتري را از سازمانها دارند. در چنين فضايي خلق و مبادله دانش يک عامل اساسي در نهادهاي عمومي براي ارائه خدمات بهتر و تصميمگيريهاي منطقيتر ميباشد. مديريت دانش باعث بهبود کيفيت و کارايي خدمترساني سازمان و نيز کاهش هزينههاازجمله هزينه هاي آموزش مجدد کارمندان ميشود. ارتقاي تصميمگيري در مورد خدمات عمومي، کمک به عموم کارکنان جهت شرکت کردن در فرايند تصميمگيري، ايجاد قابليت رقابت سرمايههاي فکري از ديگر مزاياي توسعه نيروي کاردانشي در سازمانهاست.
مرتضي حضرت زاده عنوان کرد به همين منظور پس از پيشبيني بودجه و انعقاد قرارداد با مشاور و پيمانکار فاز نخست پروژه در قالب مستندسازي تجارب خبرگان شهرداري توسط اداره تشکيلات و بهبود روشها آغاز گريده است. در اين مرحله تلاش خواهد شد با بهرهگيري از روشهاي علمي و تخصصي دانش و تجارب ارزشمند مديران و کارشناسان باتجربه شهرداري پيادهسازي و مستند گردد و جهت بهرهگيري در اختيار ساير کارشناسان و مديران قرار گيرد. معتقديم که اثرات اين پروژه زودگذر نيست بلکه اثرات ماندگاري دارد که به مديران و کارشناسان شهرداري در ارائه هرچه بهتر خدمات به شهروندان ياري خواهد رساند.
ايشان با اشاره به توجه ويژه شهرداري همدان به بهرهگيري از تجارب نيروهاي بازنشسته و يا در معرض بازنشستگي گفت: بازنشسته شدن کارکناني که مدت زيادي را در شهرداري مشغول به کار بوده و تجربيات زيادي را کسب کردهاند، بهعنوان يک معضل هميشه در شهرداري همدان وجود داشته است چراکه هزينه و زمان زيادي صرف شده تا اين نيروها دانش و تجربيات کافي در مورد مشاغلشان کسب کنند و درست درزماني که اين افراد در اوج پختگي و تجربه قرار دارند، بعضاً بدون انتقال تجارب خود به ساير کارکنان از شهرداري بازنشسته ميشوند و دانش ضمني آنها از مجموعه خارج ميگردد. لذا با اجراي پروژه مديريت دانش در شهرداري همدان ميخواهيم داشتههاي اين افراد پيش از خروج از شهرداري، در اختيار ساير کارمندان قرار گيرد.